مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست» : سیزدهمین جشن خانه سینما با تقدیر از دیگران تومانیان، نیکو خردمند، ناصر تقوایی و دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران برگزار شد :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
چهارشنبه 1 مهر 1388 - 11:56
module-htmlpages-display-pid-97.html

      







                       



سیزدهمین جشن خانه سینما با تقدیر از دیگران تومانیان، نیکو خردمند، ناصر تقوایی و دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران برگزار شد
مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست»

سینمای ما- سیزدهمین جشن خانه سینما با تقدیر از دیگران تومانیان، نیکو خردمند، ناصر تقوایی و دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران شامگاه روز جمعه در هتل استقلال تهران برگزار شد. در ابتدای این مراسم که اجرای آن بر عهده علی معلم بود کلیپی از هنرمندان فقید سینما در یکسال گذشته پخش شد. سپس بامداد بیات فرزند مرحوم بابک بیات به تکنوازی پیانو پرداخت. پخش کلیپی از استقبال مخاطبان و علاقمندان از اکران فیلم‌های برگزیده 12 جشن خانه سینما برنامه بعدی این جشن بود.
سپس فرهاد توحیدی دبیر سیزدهمین جشن خانه سینما به ارائه گزارش خود پرداخت که متفاوت با گزارش‌های دیگر دبیران جشن خانه سینما بود و مورد استقبال حاضران قرار گرفت. در ادامه با حضور هارون یشایایی از دیگران تومانیان تقدیر شد. وی معرفی تومانیان را قدردانی از همه دست‌اندرکاران سینما دانست که برای سینمای ملی زحمت می‌کشند ولی دیده نمی‌شوند.
تومانیان نیز ضمن تشکر از هیئت مدیره خانه سینما گفت: امروز افتخار بزرگ من این است که همراه بانوی بزرگ هنرمند نیکو خردمند و کارگردان بزرگ سینمای ایران ناصر تقوایی تقدیر می‌شوم. در ادامه با حضور رویا تیموریان از خردمند تقدیر شد. تیموریان گفت: از نیکو بانو اجازه می‌خواهم امشب را برایم بیادماندنی کند تا جایزه وی را تقدیمش کنم.
سپس نیکو خردمند که وضعیت جسمانی مناسبی نداشت با همراهی تیموریان به روی صحنه آمد و در حالی که اشک می‌ریخت گفت: دلم می‌خواست بیشتر از اینها با شما صحبت کنم ولی تواناییش را ندارم. خیلی از خانم‌ها و آقایان بزرگواری که این جشن را برگزار کردند متشکرم.
تقوایی هنرمند دیگری بود که دراین مراسم مورد تقدیر قرار گرفت.مسعود کیمیایی کارگردان باسابقه سینمای ایران پیش از اهدای تندیس خانه سینما به تقوایی گفت: یا باید برای تقوایی زیاد گفت یا نباید درباره‌اش صحبت کرد. اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست.
وی ادامه داد: در این نزدیک به 50 سالی که فیلم ساخته و می‌سازم، تقوایی از نزدیکترین دوستانم بوده است. گرم‌رویی وی که از فیلم نساختن و سکوتش بوده کمتر از فیلمسازیش نیست و نشاندهنده این است که تقوایی می‌تواند فیلم نسازد و ما باید دنبالش باشیم تا او فیلمی بسازد.
کیمیایی خاطرنشان کرد: فیلمنوشتی را به آقای جعفری جلوه دادم تا به فارابی ارائه شود و حدود 11 ماه است که در انتظار پاسخ هستم. عمر هنری ما آن قدر نیست که 11 ماه برای انجام دادن هر کاری منتظر بمانیم. ولی روش من با ناصر فرق می‌کند. من به هر قیمتی فیلم می‌سازم.
در ادامه تقوایی گفت: اینکه چرا فیلم نمی‌سازم موضوعی است که سر دراز دارد و روزی که بشود و مؤثر باشد درباره‌اش حرف خواهم زد. ما وقتی کسی را دوست داریم یا دوست نداریم درباره‌اش اغراق می‌کنیم. همچنین درباره واژه هنرمند هم اغراق به خرج می‌دهیم. این هنرمند باسابقه سینمای ایران تأکید کرد: نباید واژه هنرمند را مفت و مجانی برای هر کسی استفاده کنیم. شاید هر کسی که فیلمی می‌سازد، نقشی بازی می‌کند یا فعالیت‌های دیگری می‌‌کند شایسته این القاب نباشد. هنرمند کسی است که وقتی چیزی خلق می‌کند مردم از برخورد با آن متبرک شوند. من خود را شایسته این لقب نمی‌دانم.
در ادامه بخش‌هایی از پشت صحنه و فیلم ناتمام "چای تلخ" تقوایی پخش شد. سپس محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما با اشاره به رایزنی‌هایی از همکاری تهیه‌کننده فیلم برای ادامه فیلمبرداری "چای تلخ" تقوایی خبر داد و گفت: از آقای حاجی‌میری خواستم تا برای تولید فیلم همکاری داشته باشند و امیدوارم آقای تقوایی هم با جواب مثبت به ساخت ادامه فیلم مشغول شوند.
حضور اصغر شاهوردی صدابردار سینمای ایران که بر اثر سانحه‌ای مدتی در کما بود در سالن مراسم باعث خوشحالی حاضران شد. سپس با حضور محمدمهدی عسگرپور تندیس سیف‌الله داد به دلیل حمایت و کمک به سینمای ایران به محمدباقر قالیباف شهردار تهران اهدا شد.
قالیباف گفت: هر چند در این سال‌ها تلاشی مختصر در عرصه سینما داشتم قدرشناسی شما من را مکلف کرد با تلاش بیشتر در آینده در خدمتتان باشم. چون در آستانه هفته دفاع مقدس هستیم و بنده هم افتخارم این است که از بچه‌های جبهه و جنگ هستم، با همه وجودم می‌گویم اعتلای سینمای ایران یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و من تلاش در این راه را برای خود وظیفه می‌دانم.
شهردار تهران ادامه داد: در وجه نرم‌افزاری سینما کاری از عهده من برنمی‌آید ولی در وجه سخت‌افزاری سینما می‌توانم انجام وظیفه کنم. در کار فراز و نشیب‌ها و تلخی‌ها و شیرینی‌ها و انتقادها و تعاریف زیادی وجود دارد، ولی مهم این است که همه اینها در راه توسعه و پیشرفت کشور و جامعه ایرانی باشد.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) فرمودند کاری را که مردم می‌توانند انجام دهند دولت و دولتی‌ها نباید دخالت کنند. از این رو لایحه‌ای در شورای شهر تهران و کمیسیون فرهنگی آن به تصویب رسیده که بر اساس آن به زودی تمامی مراکز فرهنگی به مردم و بخش خصوصی سپرده خواهد شد.
قالیباف افزود: در بخش توسعه فضا بالغ بر سه میلیون متر مربع فضای فرهنگی در تهران در دست احداث و راه‌اندازی است که بودجه پنج هزار میلیارد تومانی برای آن در نظر گرفته شده است. این فضاهای فرهنگی نظیر بزرگترین سالن سینما در تپه‌های عباس‌آباد با ظرفیت 5500 نفر و باغ‌ موزه دفاع مقدس و بزرگترین سالن آئینی سنتی تا سه سال آینده بهره‌برداری می‌شود.
سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا جعفری جلوه معاون سینمایی وی، مسعود رایگان، رضا میرکریمی، سعید راد، علیرضا دبیر، مجید جوزانی، محمد رحمانیان، مهتاب نصیرپور، حبیب رضایی، امیر اثباتی، داود رشیدی، رویا تیموریان،‌ پولاد کیمیایی و محمد سریر از جمله حاضران در این مراسم بودند.



منبع : مهر

به روز شده در : شنبه 28 شهريور 1388 - 16:3

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات

h@mid
شنبه 28 شهريور 1388 - 16:7
1
موافقم مخالفم
 
مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست»

درود بر کیمیایی و تقوایی.

اقای تقوایی ما شما را چهار دهه است میشناسیم اما چرا در گول این چهار دهه چهارتا فیلم بری ما ساختی.

به امید دیدن نام شما روی پرده های سینمای ایران

آرش
شنبه 28 شهريور 1388 - 16:52
0
موافقم مخالفم
 
مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست»

استاد کیمیایی و استاد تقوایی رو همه ی ما می شناسیم . نیازی نیست که نظری راجع به این دو (هنرمند) بنویسیم . . .

كارو
شنبه 28 شهريور 1388 - 18:14
0
موافقم مخالفم
 
مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست»

باور كنيد وقتي داشتم اين صفحه از مطالبتونو كه اختصاص داده بودين به استاد ناصرخان تقوايي و كيميايي رو ميخوندم همزمان داشتم موزيك متن فيلم رضا موتوري از ساخته هاي پيرمرد جاويدان موزيك پاپ ايران{اسفنديار منفرد زاده}را گوش ميدادم كه در البوم شادروان فرهاد موجود است و دوست داشتم اين دلتنگي رو با شما و هم انديشان خودم قسمت كنم كه بگم عجب دوراني بود ان دهه چهل و پنجاه دوران شكوفا شدن نسلي كه اين سرزمين هنوز كه هنوزه جانشيني براي ان نديده بعد از سي سال.به ياد كوچه هاي خاكي تهران به خانه هاي اجري قديمي مي افتم ادم هايي چون اسفنديارمنفرد زاده ـمحمد اوشال ـناصر تقوايي ـمسعود كيميايي ـ فرامرز قريبيان ـ امير نادري ـ فرهاد مهراد ـ تورج نگهبان ـشهيار قنبري ــواروژان ـ بابك بيات و...بزركان ان نسل پر شور و شكوفا كه از دل همين خانه ها و كوچه هاي قديمي پا به عرصه هنر و فرهنگ ايران گذاشته بودنند فقط حيف و صدها بار حيف كه ارثيه ان نسل شكوفا به نسل هاي بعد نرسيد و در همان كوچه ها و خانه هاي قديمي كه امروزه به شكل فرمي بي روح درامدند در انقلاب پنجاه هشت مفقود شد باز جاي شكرش باقي غير از ان دسته از كساني كه از اين دنيا رفتند از عده معدودي از انها اندك كاري ديده و خبري شنيده ميشود امثالي به مانند اردلان سرفراز ـ ايرج جنتي عطايي به اميد ان روزي كه نسل به اصطلاح انقلاب ان قدر پيشرفت كند كه حسرت فيلم ساختن استاد تقوايي را نداشته باشد بلكه بتواند يكي مثل تقوايي را داشته باشد در سينماي امروز ايران. و پيشرفتش فيلم هاي كليشه اي تجاري يكبار مصرف نباشد و يا موزيكش ساسي مانكن نباشد...{ گرچه خودم ميدانم كه ان نسل استثنايي يك اتفاقي بود كه فقط يكبار در طول تاريخ ايران اتفاق افتاد و تمام شد}

دوست قدیمی
شنبه 28 شهريور 1388 - 23:14
0
موافقم مخالفم
 
مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست»

الهی بمیرم برات ... معلومه خیلی بهت سخت گذشته که این همه پیر و تکیده شدی ...


يکشنبه 29 شهريور 1388 - 20:27
-1
موافقم مخالفم
 
مسعود کیمیایی هنگام اهدای تندیس ناصر تقوایی:«اگر در اقیانوس فیلم نساختن وی پا بگذاریم اتفاقاتی می‌افتد و چیزهایی باید گفت که اینجا جایش نیست»

نیکی کریمی با بهترین فیلم پس از انقلاب کیمیایی در سینماها

ابتکار -محمد تاجیک :نيکي کريمي بازيگر وکار گردان مطرح سينماي ايران اين روزها فيلم دوخواهر را برپرده سينماها دارداو در اين فيلم با محمد رضا گلزار همبازي است. امابه نظر اين موضوع براي علاقه مندان بي شمار سينما در ايران بيشتر اهميت دارد که او به زودي با بهترين فيلم مسعود کيميايي پس از انقلاب به سينماها مي آيد. يعني فيلم محاکمه در خيابان.اما آيا محاکمه در خيابان بهترين فيلم کيميايي پس از انقلاب است؟آنهايي که اين فيلم را ديده اند يا درباره آن شنيده اند چنين اعتقادي درباره اين فيلم دارند و قطعا مسئوليت اين اظهار نظر بر عهده آنان است.البته خانم کريمي 18 سال پيش نيز در فيلمي از مسعود کيميايي بازي کرده است.او در سال 70 در فيلم ردپاي گرگ در کنار فرامرز قريبيان وگلچهره سجاديه حضور داشت.بازيگري که سال گذشته دکتر حميد رضا صدر در دانشکده هنرهاي زيبا اورا مهمترين بازيگر سينماي پس از انقلاب خوانده بود.

/بیست سال بازی در سینما/

نيکي کريمي اگرچه در طول بيست سال بازي در سينماي ايران در آثار کار گردانهاي مطرحي از نسل دوم سينماي ايران بازي کرده است ولي به غير از داريوش مهرجويي،کمتر شانس حضور درفيلمي از کار گردانهاي پيش کسوت ونسل اول را داشته است.ابراهيم حاتمي کيا،تهمينه ميلاني،رسول ملاقلي پور،کيومرث پور احمد، فريدون جيراني،بهروز افخمی ،سيروس الوندو...کار گردانهاي مطرح نسل دوم سينماي ايران هستند که بازيهاي خوبي در فيلمهاي اين کار گردانها ارائه داده است.مهدي کرم پور،منيژه حکمت،کيوان علي محمدي و اميد بنکدار ديگر فيلمسازان شاخصي بوده اند که نيکي کريمي در فيلمهاي آنان به ايفاي نقش پرداخته است.

/نیکی کریمی به روایت کیمیایی/

جالب است بدانيد مسعود کيميايي درباره بازي نيکي کريمي در فيلم محاکمه در خيابان گفته است:نيکي کريمي بازيگر خوبي است. اتفاقا چه بازي درخشاني در فيلمم از او ديدم. او به واقع بسيار خوب هنرآفريني کرد. محاکمه در خيابان» فيلمي خياباني و به گفته کيميايي روش دوره فيلم هاي سياه و سفيداو است. محاکمه در خيابان قرار است بعد از بي پولي اکران شود وپخش آن را فيلميران برعهده دارد.

البته بايد اين توضيح رااضافه کرد که نيکي کريمي در اين سالها همچنين در فيلمهاي عامه پسندي بازي کرده که چندان به مذاق منتقدان خوش نيامده است.همانند فیلمهایی چون دوخواهر یا زنها فرشته اند و....خود او درواکنش به اين اظهار نظرها در گفت وگويي گفته است:من بين کارهايم بالانسي ايجاد کرده ام; بين فيلمهايي که دوست داشتم و فيلمهايي که مردم دوست داشته اند و فکر مي کنم اين کارها جواب داده است. من اکثر کارهايم دلي است مگر اينکه هردو سه سال يکبار بخواهم فيلم پرفروش کار کنم. همين الان چند ماه است که دنبال کارهاي فيلم جديدم هستم ولي فيلمنامه ام ردشده است.

/کیانیان :نیکی به خودجفا می کند/

جالب است بدانید رضا کیانیان چندی پیش در گفت وگوی مفصلی با شهرام جعفری نژاد درماهنامه صنعت سینما درباره نیکی کریمی گفته بود :نیکی کریمی به نظرم بازیگری است که بااین همه استعداد به خودش جفا می کند و سعی نمی کند پرسونای مثبتش را برای یک بارهم که شده به هم بریزد.این درست است که درچهره اش خباثت وجود ندارد ولی اتفاقا به همین دلیل باید اتفاقا نقشهای خبیث را بازی کند .اگر روزی نیکی کریمی قبول کند که نقش منفی یا نقش کوتاه هم بازی کند یک پنجره جدید به روی سینمای ایران باز می شود که ما قبلا نداشته ایم .یعنی از این به بعد کار گردانان و فیلمنامه نویسان می توانند به این وجه از توانایی او فکر کنند.

وی درادامه گفته بود :مشکل دیگری که با کارنامه او دارم این است که چرا هرنقشی را قبول می کنی؟چرا اجازه می دهی محبوبیت تو باعث محبوبیت هر فیلم سطح پایین شود ؟درآن فیلمها هر که بازی کند فرقی نمی کند اجازه بده دیگران در آنها بازی کنند.می دانی که با توجه به توانایی هایت مثل بازی، ترجمه، کار گردانی و...احتیاج مادی هم نداری که در آن فیلمها بازی کنی پس چرا بازی می کنی ؟در عین حال اعتراف می کنم که هروقت او را روی پرده می بینم از او خوشم می آید و برایم دلنشین است.اما دوست دارم پرسونای خودرا ثابت نگه ندارد وبه طور مداوم رشد کند.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  






  سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما      

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 3.01267910004 seconds.